Med over 40 års erfaring i behandling og relationsarbejde
tilbyder jeg dig en effektiv og professionel behandling,
der gør en forskel.

Jarl Wendt

Jarl Wendt

Tlf. nr.: 61 60 47 47

Reducer:

Angst, stress
Tankemylder og indre uro
Forbedre evnen til at falde i søvn og søvnkvalitet generelt
Bliv fri af destruktive vaner, mønstre og overbevisninger
Forbedre din indlæring, selvtillid og selvfølelse.

 

7th Path Selvhypnose

Er udviklet af Calvin D. Banyan, MA, a Board Certified Hypnotherapist and Certified Instructor of Hypnotherapy.

På baggrund af hans omfattende arbejde med hypnoterapi, har Calvin D. Banyan udviklet dette helt unikke selvhypnose system. I løbet af hans arbejde bemærkede han, at der var ligheder i de indsigter hans klienter igen og igen fik – netop når de fik de forandringer, de ønskede.

Disse indsigter er indeholdt 7th Path selvhypnose programmet.

Når du praktiserer selvhypnose skal du afsætte tid hver morgen, midt på dagen og inden du falder i søvn om aftenen til at lave selvhypnose.

Mennesker der har tidligere har praktiseret meditation vil bemærke, at dette selvhypnosesystem er et væsentligt skridt fremad.

Med 7th Path selvhypnose har du et system der giver dig alt det du ønskede fra meditation, fordi det er en kombination af hypnose, meditation og spiritualitet.

Uanset om du er ateist, troende eller spirituel, kan du anvende 7th Path Selvhypnose.

Dine personlige overbevisninger – din tro – er en væsentlig del af dette selvhypnose system og hjælper dig til netop den forandring du arbejder med at opnå. Hvis du ikke er en ”spirituel person” er det helt OK. Du kan stadig praktisere og have stor fordel af 7th Path Selvhypnose.

Når vi forsøger at skabe forandring i os selv ved f.eks. at ”tænke positivt” eller anvende forskellige positive forslag på os selv – så gør vi det desværre ofte uden at have fået alle ukrudtsrødderne luget væk.

Ét af problemerne med andre former for selvhypnose er, at der ganske enkelt ikke er plads til, at de nye positive forslag som du giver dig selv kan få rodfæste blandt de mange års gammel programmering.

Denne gamle programmering flytter sig ikke sådan lige og de nye forslag afvises igen og igen, inden du måske – gennem utallige repetitioner – langt om længe accepterer de nye forslag. Og så måske endda ikke da. Meget og hårdt arbejde – med relativ lille effekt.

Bare det at fjerne gammel programmering, vil i sig selv kunne få dig til at føle dig bedre tilpas på – Krop, Sjæl og Psyke.

Mange der praktiserer 7th Path selvhypnose begynder at nå deres mål helt automatisk.

Det virker som om, at vi mennesker har et helt naturligt program for at få det bedre – et program der automatisk går i gang, når den gamle programmering er væk.

Som et resultat heraf, vil du tage dig bedre af dig selv og rydde op i gamle mønstre, som f.eks. afhængighed, begynder at smuldre bort, f.eks. rygning, overspisning, alkoholmisbrug, etc.

Alle som vælger hypnose & hypnoterapi behandling vil få tilbudt en grundig indføring og indsigt i 7 Path. selvhypnose for selv at være aktiv i at fremme den ønskede forandring og vækstfremmende proces.