Med over 40 års erfaring i behandling og relationsarbejde
tilbyder jeg dig en effektiv og professionel behandling,
der gør en forskel.

Jarl Wendt

Jarl Wendt

Tlf. nr.: 61 60 47 47

Hvor ville jeg dog være lykkelig, hvis bare du var perfekt !!!

 

Oplever i for mange:

Konflikter

skænderier

 jalousi

skilsmissetanker

eller andet som dræner overskuddet og glæden.

Har i mistet den gensidige respekt, og glemt hvordan man taler konstruktiv og kærligt med hinanden.

 Nogen gange kan vi miste nærværet overfor hinanden, og ende med at føle os ensomme i parforholdet.

 Oplevelsen kan blandt andet være at partneren har svært ved at give os det, vi længtes efter at få – f.eks. nærhed, sex, omsorg, tryghed eller følelsen af, virkeligt at være elsket og anerkendt for den man er, og ikke bare for det man gør.

 Andre gange opdager vi, hvor forskellige vi egentlige er. Måske føler den ene sig for omklamret og savner frihed, mens den anden savner nærhed. Nogen har brug for at tale om alt, mens andre har brug for at kunne være “stille” sammen.

 Måske er vi bare gledet ind i rollen som forældrer, og opdager at parforholdet er tømt for lidenskab, og i stedet er blevet et rutinepræget arbejdsfællesskab, hvor vi mere er samarbejdspartnere end elskende.

 Disse, og mange andre forhold, kan være med til at føre parforholdet ud i jævnligt tilbagevendende kriser, medføre utroskab eller i sidste ende føre til skilsmisse, hvis man ikke får taget hånd om det i tide. Men heldigvis kan der gøres noget, hvis man er parat til at investere tid og ressourcer i det.

 Og det er endnu bedre, at arbejde med parforholdet, mens I stadig har lysten til at være sammen. Er I der, hvor den ene eller begge er på vej væk, er det et meget mere slidsomt arbejde, at finde sammen igen.

Så gør noget ved det nu ! Få kærlige tanker til at blive til kærlig handling.

 

Det er smukt at du åbner dit hjerte – men hvis du vil mig helt, må du også åbne dit sind.