Psykoterapi – samtaleterapi

Med over 40 års erfaring i behandling og relationsarbejde

tilbyder jeg dig en effektiv og professionel behandling,

der gør en forskel.

Jarl Wendt

Jarl Wendt

Tlf. nr.: 61 60 47 47

Angst og fobier
Tristhed og opgivenhed
Depression, sorg og krise
OCD – ADHD. – ADD
Stress og belastning
Social angst og fobier
Alkohol og hash afhængighed og misbrug
Personlig udvikling
Relationsforstyrrelser
Selvskadende adfærd / Cutting oa.

 

De fleste mennesker oplever indimellem, at der opstår særlige vanskeligheder eller kriser i deres liv, som igangsætter stærke følelsesmæssige reaktioner.

I sådan en sammenhæng bliver mange handlingslammede, måske virker livet pludselig meningsløst, og det kan være svært at finde ud af, hvad der konkret skal til for at ændre situationen. Nogle mennesker klarer disse situationer selv eller med hjælp fra familie og venner. Andre har brug for professionel støtte, f.eks. psykoterapi.

Når jeg arbejder med individuel terapi, så stiller jeg ikke en eller anden form for diagnose eller kommer med en masse gode råd. Min funktion har en meget mere faciliterende karakter. Bl.a. fokuserer jeg på at invitere til en proces, der kan skabe ny selvindsigt og dermed åbne døren for nye handlemønstre.

Ny selvindsigt kan f.eks. være at klienten gennemskuer vaner og tankemåder, som ikke tidligere har været så tydelige, og herefter fornemmer hvordan de påvirker hans/hendes følelsesliv her og nu. Denne erkendelse af, hvordan man selv ‘bidrager’ til de aktuelle vanskeligheder, skaber ofte ideer til, hvordan den midlertidige fastlåsthed kan brydes.

Min primære arbejdsmetode er forskellige former for samtaleterapi, og min ambition er, at den enkelte samtale giver plads til både nærvær, åbenhed, nysgerrighed, målrettethed og følelsesmæssige reaktioner.

Vi kan tilbyde dig samtaler med nærvær og empati i en gensidig respektfuld relation hvor vi kan arbejde med den traditionelle psykoterapeutiske samtale som udgangspunkt og / eller benytte os af klinisk hypnoseterapi – helt efter dit ønske.

Endelig kan vi også tilbyde samtaler i en anderledes kontekst og form :

Walk and Talk –   Se mere her !!

Se mere her – Tankernes Bibliotek …