Med over 40 års erfaring i behandling og relationsarbejde
tilbyder jeg dig en effektiv og professionel behandling,
der gør en forskel.

Jarl Wendt

Jarl Wendt

Tlf. nr.: 61 60 47 47

Alt for mange mennesker har søvnproblemer og lider periodisk eller konstant af søvnforstyrrelser. En ubalance, som for mange skaber en rigtig dårlig livskvalitet.

Omkring hver tiende voksne har mere eller mindre søvnforstyrrelse. Og jo ældre man er, jo mere udbredt er søvnbesvær. Halvdelen over 65 år fortæller, at de oplever søvnbesvær.

Stress kan påvirke søvnen på flere måder. Et overskud af stresshormoner i kroppen vil give en urolig søvn. En anspændt krop vil ikke give hjernen fred, fordi hjernen opfatter anspændtheden som en advarsel om problemer der skal holdes øje med.

En hjerne som fortsætter med at tumle med dagens problemer er en hjerne på overarbejde. Det er altså vigtigt at få ro på bekymringer og tanker inden der forsøges på at finde hvile og søvn.

Et menneske, som har søvnforstyrrelser og søvnproblemer er ikke udhvilet og frisk om morgenen, evnen til at fokusere og koncentrere sig mindskes, og evnen til at være til stede, også i relation til andre mennesker, sløres ofte og bliver utilfredsstillende, mangelfuld og uengageret. Nogle mennesker oplever nedsat evne til at føle empati og glæde.

Dårlig søvn er skadelig for både dit fysiske og psykiske – ( mentale ) immumforsvar.

Hypnose, hypnoterapi & selvhypnose – ( Meditation )

har gennem mange kliniske forsøg i søvnforskningen, både i Danmark og i udlandet vist sig at være særdeles effektiv for at skabe bedre søvnkvalitet og evne til at være mere afslappet og dermed finde ro og fred – i særdeleshed for mennesker der lider af angst, depression, stress og tankemylder.

Se mere her !