Med baggrund i flere hundrede klientforløb, omhyggelig research og forskning, kan vi nu tilbyde en videreudviklet, yderst effektiv & sofistikeret behandlingsform.

 

Hypnotisk Gastriske Reduktion er ikke en slankekur ,

men starten på en livsstilsændring.

Et behandlingsforløb med tilbud om supplerende Nadabehandling, evt. Massage, Zoneterapi, Hypnose & Hypnoterapi

Forestil dig, at du har følelsen af, at din mavesæk er formindsket til under kvart størrelse, din appetit er meget mindre og dit vægttab er meget større – vel at bemærke uden noget operativt indgreb har fundet sted. Du slipper altså for at blive indlagt på et hospital, bedøvet, opereret og genoptrænet, og der stilles ingen krav om, at du skal tabe dig først. Lyder det for godt til at være sandt?

Ikke desto mindre er det hvad du kan opnå ved en “Hypnotisk Gastrisk Reduktion”.

Den traditionelle metode.

Inden for kirurgiens verden tilbydes der følgende behandlinger – populært kaldet “slankeoperationer”:

Gastrisk bypass:

Her aflukkes et større stykke af mavesækken, så der ikke længere er plads til så meget føde. Samtidig afkortes en del af af tyndtarmen, så der ikke optages så meget føde. Det er muligt med en ny operation at rekonstruere de tidligere forhold, men også forbundet med en betydelig risiko. Ved en gastrisk bypass kan man forvente at tabe 70 – 80 % af sin overvægt.

Gastrisk sleeve.

Her afskæres operativt en større del af mavesækken, så der efterlades en smal lomme (sleeve), der kun kan indeholde en mindre portion føde. Den afskårne del af mavesækken er væk for altid, og en rekonstruktion er ikke mulig. Ved en gastrisk sleeve kan man forvente at tabe 65 – 75 % af sin overvægt.

Gastrisk banding. 

Her indsættes et oppusteligt bånd rundt om den øvre del af mavesækken. Via en slange og en ventil, der er påsat uden på huden, kan båndet gøres strammere eller slækkes alt efter behov. Resultatet er en forsnævret mavesæk, der kun tillader en mindre portion føde at passere ad gangen. Båndet kan senere fjernes, så føden igen passerer normalt igennem mavesækken. Ved en gastrisk banding kan man forvente at tabe 50 – 60 % af sin overvægt.

Ingen af de ovennævnte behandlingsmetoder har fokus på de mulige mentale årsager til vægtproblemerne. Du taber dig, men skal måske stadig slås med de følelsesmæssige årsager.

Undgå operation – tænk dig slank, glad og god nok.

At få hjælp til et vægttab ved brug af hypnoterapi er en velkendt behandlingsform, der har været udført af hypnoterapeuter i mange år. Og med gode resultater til følge. Nu er det blevet endnu mere effektivt at tabe de overflødige kilo via en påvirkning af din underbevidsthed.

Ved en Hypnotisk Gastrisk Reduktion skabes der under hypnose en overbevisning i din underbevidsthed om, at din mavesæk er blevet meget mindre, og dermed er du ikke længere i stand til at indtage større mængder føde på én gang. Du føler dig hurtigt mæt og indtager dermed færre kalorier end du forbrænder, hvilket altid har været den rigtige formel på varigt vægttab. Der er ikke tale om specifik gastrisk bypass, gastrisk sleeve eller gastrisk banding, men en virtuel kombination af det bedste fra dem alle.

Du får større lyst til at spise sundt og overvejer mere hvad du putter i munden. Når der er begrænset plads i din mavesæk, så vil du have mere fokus på at spise det rigtige og ikke fylde maven op med tomme kalorier, fedt og fastfood. Du får dermed alle de nødvendige vitaminer og mineraler, og du slipper for at købe dyrt kosttilskud.

Når du har nået din idealvægt, vil du igen blive lagt i hypnose og ændre på overbevisningen i din underbevidsthed, så du igen kan indtage den normale mængde føde. Da du samtidig har skabt positive forandringer i din underbevidsthed og dermed fjernet årsagen til din overspisning, vil du fremover have skabt dig fantastisk gode muligheder for at kunne leve et liv som normalvægtig.

En Hypnostisk Gastrisk Reduktion skal indgå som en del af en normal vægttabsterapi.

Det er selvfølgelig helt op til dig selv, om du ønsker at benytte dig af dette tilbud, eller blot ønsker at tabe dig via den traditionelle hypnoterapi. Har du et BMI på mere end 30, har du potentielt en risiko for følgesygdomme, og kan få stor gavn af at tabe dig.

Der er ikke noget hokus pokus med at gøre mavesækken mindre uden kirurgi. Fra naturens side er mavesækken konstrueret således, at den vil udvide sig, såfremt du spiser meget, og trække sig sammen, såfremt du spiser lidt. Det er derfor, at en kirurgisk reduktion af mavesækken ikke er nogen garanti for, at du i fremtiden ikke kan spise så meget. Du kan ganske enkelt spise din mavesæk større igen. Og så er du jo lige vidt.

Der er i princippet ingen grænser for, hvor meget du kan/vil tabe dig med en Hypnotisk Gastrisk Reduktion. Det er helt op til dig selv, hvor højt dit ambitionsniveau ligger.

Såfremt du ønsker en hypnotisk gastrisk reduktion, skal du være opmærksom på, at du bør fortsætte terapien med én session hver 30. dag så længe dit vægttab forløber, samt en afsluttende session, når du har opnået din ønskevægt.

Forløbet.

Hvis du har svært ved at holde dig fra sukkerholdige fødevarer, spiser for meget mad til måltiderne, spiser for mange usunde mellemmåltider eller føler dig sulten i hovedet selv om du er mæt i maven, så spiser du højst sandsynligt med følelserne. Det er vigtigt, for at du kan få succes med dit vægttab, at du også får fjernet eller neutraliseret årsagen til at du spiser med følelserne. Derfor er der fra første session fokus på, om du spiser med følelserne – trøster, belønner eller hygger dig selv. Årsagen afdækkes og behandles og du er samtidig klar til at få den Hypnotiske Gastriske Reduktion. Om forløbet strækker sig over 3, 4 eller 5 sessioner afhænger helt af, hvornår du føler, at din trang til at spise med følelserne er forsvundet. Får du kun udført den Hypnotiske Gastriske Reduktion, er der tale om symptombehandling, og det er ikke optimalt set fra et terapeutisk synspunkt. Du skal have neutraliseret årsagen, for at forandringen er varig.

 

Vil det lykkes for mig er der sikkert mange der tænker

ja – det er der en meget stor sandsynlighed for.

Der er tre helt afgørende ting som skal spille sammen –

 

1. Du skal være klar til forandring og være motiveret.
 
2. Du må ikke være i en voldsom mental / psykisk uro under forløbet – sker det, må du holde pause.
 
3. Du skal følge de øvelser som du bliver anvist under dit forløb
 

Hypnotisk Gastriske Reduktion er ikke en slankekur 

men starten på en livsstilsændring.

 

Vigtigt !!

Det er vigtigt at du oplyser om du indtager medicin, i særdeleshed antideressiva – ( lykkepiller ) da nogle typer medicin giver en kraftig vægtforøgelse og dermed kan gøre det ekstra svært for dig at tabe dig – eller i enkelte tilfælde umuliggør processen.

Tal med din læge, hvis du er i tvivl.

 

Velkommen – Når du er klar til forandring!!