Fordøjelsesproblemer?  Hormonelle ubalancer?

– Så er zoneterapi det rigtige valg.

Ann-Kristin Mølgaard

Ann-Kristin Mølgaard

Tlf. nr.: 26 36 82 34

Med zoneterapi påvirkes bestemte punkter på fødderne, som står i direkte forbindelse med kroppens organer (Nyrer, lever hjerte m.m.)

Når disse punkter bearbejdes, forbedres cirkulation og nerveenergi til den pågældende kropsdel, og kroppens mulighed for at helbrede sig selv øges herved væsentligt.

Behandlingen understøtter således kroppens egne helbredende processer så den får lettere ved at genskabe sin naturlige balance og sundhed.

Zoneterapi har en helsende effekt ved bl.a. 
nedenstående oplevelser og tilstande:

Overgangsalder.
Overgangsalderen kan afstedkomme store forandringer psykisk som fysisk, og opleves af mange kvinder som en stor livsændring af homonelle ubalancer, indre uro, kraftige hedeture, dårlig nattesøvn mv.
For en del kvinders vedkommende opleves tristhed, meningsløshed og symptomer på depression som et udtryk for mindre eller ringe livskvalitet .
Ligeledes kan tab af lyst til erotik og sexualitet være et resultat af forandringen.
Årsagen er hormonelle ubalancer, samt psykisk og humørmæssig forandring.

Vores erfaring viser, at for nogle klienter er selve zoneterapien nok i sig selv.
Andre klienter ønsker også at få den psykiske del med, og her kombinerer vi Zoneterapien med Øre Akupuntur og Meditativ Selvhypnose, evt. med støttende Psykoterapeutiske samtaler. Her opleves der store positive forandringer og helse på de kropslige, sjælelige og psykiske planer.

Fordøjelsesproblemer.
Mange har problemer med oppusttethed og træg/tynd mave, og årsagen er typisk at noget af den mad vi indtager, ikke når at blive optaget i fordøjelsessystemet.
Det kan have mange forskellige årsager, og her er kombinationen af vejledning omkring kostvaner / livsstil og zoneterapi et stort skridt i den rigtige retning.


Hormonelle ubalancer – f.eks. overgangsalder og menstruationssmerter

Kredsløbsproblemer – f.eks. væskeophobninger og uro i benene

Stress – som suplement til anden behandling

Hovedpine og migræne – af hormonelle årsager

Desuden hjælper zoneterapi med til at styrke kroppens immunforsvaret i forbindelse med hyppige forkølelser og pande- og bihulebetændelse og lignende.

 

Mange sundhedsforsikringer dækker udgifterne til zoneterapibehandling.
Sygesikringen ”danmark” giver tilskud til zoneterapibehandling.