PortrætJarl_01

Jarl Wendt

Tlf. nr.: 61 60 47 47

Samtaleterapi/klinisk hypnoseterapi

Fylder alkohol, hash eller stoffer for meget i dit liv ?

Kan du mærke at du er på slingrekurs ?
Bekymrede forældre og pårørende ?
Mister du taget i hverdagen , skolen arbejdet, familien, venner ?
Forsvinder alle drømme, håb, mening og fremtid ?Føler du dig mere og mere ensom, forkert, mærker lav selvtillid og selvfølelse ?

Et problematisk forbrug af rusmidler bunder ofte i andre problemer, og vi vil gerne hjælpe dig med at komme videre i dit liv. Det kan være svært at stoppe med at ryge hash eller tage andre stoffer alene. Vi har flere forskellige tilbud, som vi tilpasser dig og din situation.

Det er stoffet dopamin, der er på spil. Når vi spiser, frigives dopamin i hjernen, og man føler sig afslappet og psykisk bedre tilpas.

Det samme sker med rusmidler som alkohol, nikotin, hash og hårdere stoffer, der ofte virker endnu stærkere på belønningssystemet end mad.

Det er blandt andet derfor, at stoffer ofte er gode slankemidler. Vi mister interessen for mad, fordi stofferne mere effektivt får frigivet dopamin.

Dopamin og afhængighed – Dopamin som lykkestof
Lykkerus frem for selvrespekt !!

Er det sådan det skal være –
Nej vel !!!

Gør noget ved det nu !!
Få hjælp til det nu !!

Vi kan tilbyde dig samtaler med nærvær og empati i en gensidig respektfuld relation hvor vi kan arbejde med den mere traditionelle psykoterapeutiske samtale som udgangspunkt og / eller benytte os af klinisk hypnoseterapi – helt efter dit ønske og aftale.

Endelig kan vi også tilbyde samtaler i en lidt anderledes kontekst og form:

Walk and Talk Læs mere her!

Klinisk hypnoseterapi Læs mere her!