PortrætBo_01

Bo Albrechtsen

Tlf. nr.: 60 16 82 34

NADA behandling

Vi tilbyder NADA behandling hos Human Balance. Læs mere om hvad NADA behandlingen kan gøre for dig, eller kontakt os hvis du er i tvivl om hvorvidt NADA akupunktur er noget for dig!

Hvad er NADA? Og hvad hjælper NADA på?

NADA står for National Acupuncture Detoxification Association og er et standardiseret øreakupunktur-program, som består af fem kinesiske ørepunkter. NADA behandlingen anvendes som en vigtig disciplin i vores længerevarende ambulante tilbud samt i behandlingstilbuddet om:

  • Hypnotisk Gastrisk Reduktion
  • Misbrug
  • Afhængighed

NADA akupunktur har den største effekt sideløbende med en medicinsk eller terapeutisk behandling. Resultaterne af NADA behandlingen kan derfor først måles på de fremskridt klienten gør over tid – og altså ikke kun den stress-lindrende virkning, som de fleste oplever mens behandlingen foregår.

Hypnoterapi & NADA behandling

Vi tilbyder alle, der skal i hypnose og hypnoterapi en supplerende NADA behandling. Grunden til, at vi tilbyder NADA til folk i hypnose og hypnoterapi er fordi det har vist sig, at netop kombinationen af en NADA behandling og den hypnotiske induktion har en gavnlig effekt på klientens evne til at slappe af og øger klientens koncentration samtidig med at det nedsætter stress og forstyrrende tankevirksomhed. Ligeledes er det med til at fastholde den hypnoterapeutiske effekt over længere tid.