PortrætJarl_01

Jarl Wendt

Tlf. nr.: 61 60 47 47

Søvnløshed behandling i Silkeborg

Alt for mange mennesker har søvnproblemer og lider periodisk eller konstant af søvnforstyrrelser – en ubalance, som for mange skaber en rigtig dårlig livskvalitet! Omkring hver 10. voksne har mere eller mindre søvnproblemer, og jo ældre man er, desto mere udbredt er søvnløshed. Jeg tilbyder behandling mod søvnløshed og søvnproblemer! Er du i tvivl om hvorvidt jeg kan hjælpe dig? Læs nedenfor eller kontakt mig for at høre mere!

Hvad kommer søvnløshed af?

Stress kan påvirke din søvn på flere forskellige måder.

Et overskud af stresshormoner i kroppen vil give en urolig søvn, da en anspændt krop ikke vil give hjernen fred fordi hjernen opfatter anspændthed som en advarsel om problemer der skal holdes øje med. Og fortsætter hjernen med at tumle med dagens problemer, så kommer hjernen på overarbejde. Det er altså alfa omega at få ro på ens bekymringer og tanker når man skal sove!

Får man ikke styr på tankerne, kan man få svært ved at sove og så er det at man kan opleve søvnløshed. Et menneske som oplever søvnproblemer vil ikke være veludhvilet og frisk om morgenen – og evnen til at være til stede og fokusere og koncentrere sig mindskes. Nogle mennesker oplever sågar, at at de får nedsat evne til at føle empati og glæde. 

Udover at man kan opleve at ens mentale helbred daler, så kan manglende søvn også resultere i at dit fysiske helbred daler – især immunforsvaret. 

Søvnløshed behandling

Til behandling mod søvnløshed tilbyder vi både klinisk hypnose, hypnoterapi, selvhypnose og meditation. Disse behandlingsmetoder har gennem mange kliniske forsøg i søvnforskningen vist sig at være særdeles effektiv til at skabe bedre søvnkvalitet. Derudover øger det også ens evne til at være mere afslappet og finde ro – og derfor er disse behandlingsmetoder også ideelle til folk der lider af angst, depression, stress og tankemylder. 

Jeg tilbyder også samtaleterapi i naturen  “Walk and Talk”. Læs mere her!