Hypnose vægttab i Silkeborg

Hos Klinik Samklang tilbyder vi at kunne hjælpe dig med et varigt vægttab gennem hypnoseterapi – også kaldet Hypnotisk Gastrisk Reduktion. Er du i tvivl om hvorvidt hypnoseterapi  er noget for dig? Læs mere nedenfor eller kontakt mig for en uddybende samtale.

Hypnose mod overvægt og overspisningvirker hypnose?

Hypnotisk Gastrisk Reduktion er ikke en slankekur, men nærmere en livsstilsændring! 

En Hypnotisk Gastrisk Reduktion forandrer og opløser gamle uønskede vaner, overbevisninger og mønstre  i det underbevidste sind, i ønsket om at opnå den samme effekt som ved en klinisk gastrisk bypass-operation.

En Gastrisk operation er en operation man benytter sig af hvis man gerne vil tabe sig, og foregår ved at man lukker et stykke af mavesækken af så der derved er plads til langt mindre føde. På den måde optager man mindre føde og man kan som patient forvente at tabe en stor del af sin overvægt. 

Efter behandlingen vil din mavesæk føles formindsket til under en kvart størrelse og din appetit vil være væsentligt reduceret – vel og mærke uden at noget operativt indgreb har fundet sted!

Ved en Hypnotisk Gastrisk Reduktion skabes der under hypnosen en overbevisning i din underbevidsthed om, at din mavesæk er blevet væsentligt reduceret, og at du dermed ikke længere er i stand til at indtage større mængder af føde på én gang. Du vil føle dig hurtigere mæt og vil på den måde indtage færre kalorier som vil give dig et varigt vægttab. Udover at du vil spise mindre, vil du også få en større lyst til at spise sundt og du vil i langt højere grad overveje hvad du putter i munden, nu hvor at der pludselig er så lidt plads i mavesækken. 

Når du på et tidspunkt når idealvægten, vil du igen blive lagt i hypnose og jeg vil herefter ændre på overbevisningen i din underbevidsthed så du igen kan indtage normale mængder af mad. 

Alt det praktiske i forbindelse med hypnose vægttab

Den første session vil have fokus på hvorvidt du spiser med følelserne – for hvis dette er tilfældet, skal dette neutraliseres hurtigst muligt. Når der er styr på dette, er du klar til at få den Hypnotiske Gastriske Reduktion. Om forløbet strækker sig over 3,4 eller 5 sessioner afhænger helt af, hvornår din lyst til at spise med følelserne er forsvundet.

Principielt set er der ingen grænser for hvor meget du kan tabe dig med en Hypnotisk Gastrisk Reduktion – men der er 3 ting som er ideelle at have i baghovedet hvis du vil igennem forløbet:

  1. Du skal være klar til forandring og være motiveret til at gennemføre
  2. Du må ikke være i psykisk uro under forløbet – såfremt dette sker, må vi holde en pause med forløbet.
  3. Det er vigtigt, at du følger de øvelser som du bliver anvist under dit forløb

Det er ligeledes vigtigt at du oplyser mig om hvorvidt du indtager medicin (i særdeleshed hvis det er lykkepiller), da nogle typer af medicin giver en kraftig vægtforøgelse og dermed kan gøre det ekstra svært for dig at tabe dig – i nogle tilfælde kan det endda gøre processen umulig.

Såfremt du vælger en Hypnotisk Gastrisks Reduktion, vil der være et tilbud om supplerende behandlingsforløb som vil gavne dit vægttab. Dette er bl.a. NADA-behandlingen, massage, zoneterapi, hypnose samt hypnoterapi.