PortrætJarl_01

Jarl Wendt

Tlf. nr.: 61 60 47 47

Ambulant misbrugsbehandling i Silkeborg

Vi tilbyder ambulant misbrugsbehandling hos Klinik Samklang. Har du udviklet afhængighed eller misbrug af alkohol, hash eller andre rusmidler? Så kan vi tilbyde dig et intensivt ambulant behandlingstilbud hos os. Er du i tvivl om hvorvidt et ambulant behandlingstilbud er for dig? Læs mere her på siden eller kontakt mig!

Ambulant misbrugsbehandling til alkoholmisbrug og stofmisbrug

Vores ambulante tilbud er et godt alternativ til dig som gerne vil undgå døgnbehandling eller indlæggelse – du kan stort set passe din dagligdag som du plejer uden de store ændringer og forstyrrelser. Samtidig kan du kan fastholde relationer til de mennesker der vanligt plejer at være en del af dit liv og hverdag.

Vi samarbejder også gerne med din praktiserende læge, psykiater, sagsbehandler, jobcenter eller andre relevante personer som er vigtige i dit forløb.

Hvordan foregår en ambulant misbrugsbehandling hos mig?

Misbrugsbehandlingen foregår med samtaler fyldt med nærvær og empati i en gensidig respektfuld relation hvor der primært arbejdes med den traditionelle psykoterapeutiske samtale. Alternativt kan behandlingen suppleres eller erstattes af klinisk hypnoseterapi – alt efter hvad du ønsker og som er med til at skabe et relevant og meningsfuldt behandlingsforløb.

Udover  psykoterapeutiske samtaler og klinisk hypnoseterapi, kan en ambulant misbrugsbehandling også indeholde tilbud om :

 • Walk and Talk  – læs mere her
 • Metakognitiv og kognitiv misbrugsbehandling
 • Selvhypnose, mindfulness og meditation
 • Individuelle psykoterapeutiske samtaler
 • Par og familiesamtaler

Drejer det sig om et længerevarende ambulant tilbud, er du meget velkommen til at invitere familien, netværk eller en anden behandler med til behandlingsforløbet – det er helt op til dig!

 

Psykiske lidelser og tilstande

 • Depression – let til middelsvær
 • Angst – OCD
 • ADHD — ADD.
 • Selvskadende adfærd
 • Spiseforstyrrelser.
 • Personlighedsforstyrrelser.
 • Dobbelt diagnoser / afhængighed / misbrug.

Der udarbejdes en udførlig behandlingsplan ved alle ambulante behandlingstilbud.

Vi kan tilbyde dig samtaler med nærvær og empati i en gensidig respektfuld relation hvor vi kan arbejde med den traditionelle psykoterapeutiske samtale som udgangspunkt og / eller benytte os af klinisk hypnoseterapi – helt efter dit ønske.

Endelig kan vi også tilbyde samtaler i en anderledes kontekst og form :

Walk and Talk –   Se mere her !!

Sagssupervision, netværksmøder og statusmøder.

Tilbudet kan omfatte extern sagssupervision og netværksmøder udført af professionelle fagfolk ( psykolog eller psykoterapeut MPF) en gang om måneden, eller efter aftale og behov.

Vi opfordre til at invitere familie og netværk med som en vigtig del af behandlingsforløbet når det drejer som om de længere ambulante tilbud.

Du er altid velkommen til at invitere en slægtning / ven / familie eller måske en anden behandler, som er vigtige for dig, til at være med under dine behandlingssessioner. Valget er dit.

Tilbudet gælder ikke Hypnose og Hypnoterapi, da der under forløbet kan fremkomme oplysninger som du ikke på forhånd har kunnet forberede dig på.