PortrætBo_01

Bo Albrechtsen

Tlf. nr.: 60 16 82 34

Øreakupunktur i Silkeborg

Vi tilbyder øreakupunktur hos Human Balance. Øreakupunktur adskiller sig fra almindelig akupunktur ved, at nålene kun bliver sat i øret – hvorimod nålene sættes over hele kroppen ved almindelig akupunktur. Er du i tvivl om hvorvidt øreakupunktur er relevant for dig? Læs nedenfor eller kontakt os!

Hvad er øreakupunktur? Og hvad kan det behandle?

Når man behandler med øreakupunktur, så afspejler man hele menneskekroppen i øret. Hvis der er smerter eller ubalance et bestemt sted på kroppen, vil der være et tilsvarende punkt i øret som er ømt og trykfølsomt. De smerter som findes i kroppen kan på den måde lindres ved at anvende en akupunkturnål i det ømme punkt i øret.

Øreakupunktur kan bl.a. behandle:
– Tennisalbue
– Golfalbue
– Trækken/snurren ud i armen
– Kæbespændinger
– Hovedpine/migræne
– Ondt i knæ, skulder, o.l.

Øreakupunktur udføres typisk med permanåle, som er små stifter på omkring 2 mm. Disse skal blive siddende i øret indtil de falder ud af sig selv, hvilket varerier fra ca. 2 uger til 5 uger. I hele denne periode skal permanålene sidde og virke mod det, som de nu er sat i for. Er man af den ene eller anden årsag ikke interesseret i at få rigtige nåle ind i øret, kan vi tilbyde at anvende ørefrø, som er små kugler der sættes på punkterne i øret med et lille plaster.

Med øreakupunktur opnås hurtige og fantastiske resultater, ofte kombineret med fysiurgisk massage, akupunktur, Kranio-sakral terapi og zoneterapi. Herved øges virkningen og antallet af behandlinger kan ofte reduceres.

Øreakupunktur i forbindelse med nervøsitet, angst og afvænning

Øreakupunktur er også rigtig godt til at skabe ro og overblik i forbindelse med eksamensangst, nervøsitet i forbindelse med køreprøve, flyskræk og lignende.

I forbindelse med afvænning af rygning, sukkertrang, overspisning og alkohol fjerner det selve trangen, men ikke vanerne. Så du skal være virkelig motiveret, og være indstillet på selv at gøre en stor indsats, for det kan lykkes.