PortrætJarl_01

Jarl Wendt

Tlf. nr.: 61 60 47 47

Parterapi Silkeborg

Jeg tilbyder parterapi i min klinik i Silkeborg. Er I i tvivl om parterapi kan være en vej til at hjælpe jer videre  i en måske fastlåst situation? Læs nedenfor eller kontakt mig for at høre nærmere!

Oplever i problemer i parforholdet?

Oplever I for mange:

  • Konflikter
  • Skænderier
  • Jalousi
  • Skilsmissetanker

eller andet som dræner overskuddet og glæden? Har I mistet den gensidige respekt, og glemt hvordan man taler konstruktiv og kærligt med hinanden? Så kunne noget godt tyde på, at parterapi er næste skridt for jer.

Brug parterapi til at genskabe, et nærværende, kærligt og respektfuld samliv

Der kan være forskellige årsager til hvorfor man ender med parterapi. Nogle gange mister man nærværet overfor hinanden, og man ender med at føle sig ensom i parforholdet. Måske har vores partner svært ved at give os det vi længtes efter at få – f.eks. nærhed, sex, omsorg, tryghed eller måske følelsen af virkelig at være elsket og anerkendt for den man er, og ikke bare for det man gør.

Andre gange opdager man, hvor forskellige vi nogen gange har udviklet os i parforholdet. Måske føler den ene sig omklamret og savner frihed, hvorimod den anden savner nærhed – nogle har brug for at tale om alt, mens andre bare nyder at være “stille” sammen. 

Det kan også være, at man opdager at man er gledet ind i rollen som forældre og at parforholdet pludselig er tømt for lidenskab. I stedet er det blot blevet et rutinepræget arbejdsfællesskab, hvor man mere er samarbejdspartnere end elskende. 

Disse situationer er blot nogle af de omstændigheder der kan føre parforholdet ud i jævnligt tilbagevendende kriser – som i værste tilfælde kan medføre utroskab eller skilsmisse, hvis man altså ikke tager hånd om det i tide. 

Heldigvis er der håb forude hvis man tager det alvorligt og tager fat om problemerne mens man stadig har lysten til at være sammen. Er i der, hvor den ene eller begge er på vej væk, er det meget mere slidsomt arbejde at finde sammen igen. 

Så gør noget ved det nu – få kærlige tanker til at blive til kærlige handlinger!

Det er smukt at du åbner dit hjerte – men hvis du vil mig helt, må du også åbne dit sind.